Ny utpost i söder för BDO

Flyttlasset för BDO:s Malmökontor har precis gått till de nya lokalerna på Isbergs gata 15. Med en central placering i Dockan har de en av Malmös bästa vyer över havet och staden. Flytten ses som ett viktigt strategiskt beslut, och som en del av BDO:s vision om att skapa en arbetsmiljö där inspiration, trivsel och möten är nyckelfaktorer.

– De nyrenoverade lokalerna är anpassade för oss och vårt framtida arbetssätt, då vi strävar mot att kunna erbjuda det bästa möjliga för både kund och medarbetare. Vår centrala placering och toppmoderna kontorshus ser vi givetvis som en stor fördel, säger Oskar Gustafsson, regionchef BDO i Syd.

Nya kontoret bidrar till BDO:s strävan om att ha nöjdast kunder
Det nya kontoret är utformat för ett modernare och hälsosammare arbetssätt där kunden och medarbetarna är i fokus. Med utformningen av de nya lokalerna kommer kunder och medarbetare att kunna mötas i en öppen och levande miljö. BDO har haft nöjdast kunder i revisionsbranschen sedan 2013. Att kunna erbjuda en positiv kundupplevelse oavsett om vi träffar kunderna digitalt och fysiskt är viktigt poängterar Oskar Gustafasson.
– Vi är mycket stolta över att kunna visa upp vårt nya kontor som vi tror kommer att bidra till vår fortsatta utveckling i Malmö.

Aktivitetsbaserat kontor för att främja samarbete och gemenskap
På det nya kontoret arbetar man aktivitetsbaserat. Det betyder att aktiviteterna styr var man arbetar under dagen. Det finns olika ytor som passar för olika arbetsuppgifter, allt för att främja samarbete, gemenskap och kunskapsöverföring.
– Vi tror att flytten och vårt nya arbetssätt kommer att sätta medarbetaren och samarbetet i fokus och därmed bidra till att vi fortsätter vara en attraktiv arbetsgivare och relevanta för kunderna en lång tid framöver, säger Oskar Gustafsson.
 

Registrera dig för att få senaste nytt från BDO

Please fill out the following form to access the download.