Marie Jernkrok tar plats i BDO:s styrelse

Marie Jernkrok tar plats i BDO:s styrelse

Marie Jernkrok är det senaste tillskottet i BDO:s styrelse. Hon ersätter Claes Nordebäck.
Marie är nationellt ansvarig för BDO:s lönetjänster. Vi ställde några frågor till Marie inför sitt nya uppdrag.

Marie Jernkrok - BDO:s styrelse

Marie Jernkrok tar plats i styrelsen
 

Grattis till ditt nya uppdrag Marie! Vi börjar med den klassiska sportfrågan. Hur känns det?

Jag är ödmjuk inför uppdraget och djupt tacksam för förtroendet. Jag är väldigt engagerad och entusiastisk för BDO och tror stenhårt på oss och vår framtid och vill mycket så jag ser väldigt mycket fram emot detta. Det är något helt nytt för mig vilket ska bli en spännande resa, en ny utmaning. 

Vad ser du mest fram emot?

Att kunna bidra med mitt helhetsperspektiv - min breda kompetens och erfarenhet av hur vi utvecklat vårt erbjudande inom lön på ett framgångsrikt sätt.

Vad har varit framgångskonceptet för BDO:s outsourcing av lön?

Det stora engagemang och arbetsglädje som alla medarbetare visat har varit det viktigaste i det här arbetet. Vi har satsat på att skapa bra förutsättningar för våra medarbetare så att de har kunnat vara tillgängliga och leverera i bra tid med hög kvalitet. Vi har väldigt roligt tillsammans på jobbet och det lyser igenom i vår leverans. 
 
Vi har ett väldigt gott rykte på marknaden och får många förfrågningar baserade på rekommendationer vilket är jätteroligt.

BDO:s vision It’s time to lead, på vilket sätt inspirerar den dig?

Det är framför allt BDO:s why People helping people achieve their dreams som driver och motiverar mig. Att vi har ett utvecklande utbyte av kunskap inom bolaget och att vi samarbetar för att hjälpa våra kunder att driva sina företag framåt. Därför känns det viktigt för mig att nu genom mitt styrelsearbete delta aktivt i strategiska frågor för hur vi ska nå våra mål i visionen.