BDO vinner priset som Årets Framträdande Byrå 2021

En tydlig ambitionshöjning och position på marknaden gav BDO priset Årets Framträdande Byrå i QBIS Partner Awards 2021. Idag presenterar QBIS vinnarna i sin årliga partnertävling där de hyllar byråer som arbetar för att vara ledstjärnor inom branschen.

—  Vi år otroligt stolta och glada över priset Årets Framträdande Byrå. Det är ett kvitto på att vi lyckas med det vi vill uppnå, att spela en viktig roll för våra kunder och i näringslivet, säger Marie Jernkrok, ansvarig över BDO:s löneaffär.

Som Årets Framträdande Byrå 2021 har man synts i media och trätt fram som en tankeledare i branschen för att hjälpa både kunder och andra byråer att hitta sina vägar till framgång. BDO har bidragit genom personliga möten, webbinarium, utbildande artiklar och en aktiv närvaro i sociala kanaler. Som ett kunskapsföretag och genom att lyfta fram sina experter inom olika områden har de under året bidragit till en ökad medvetenhet och kunskapsspridning i samhället.

— Inom BDO brinner vi för att hjälpa våra kunder att nå sina drömmar och mål. Vi finns med på våra kunders utvecklingsresa, stöttar och bidrar med expertkompetens och engagemang i deras vardag. Vi vill vara en modern affärspartner som genom alla våra tjänster kan skapa förutsättningar för ett hållbart företagande, säger Marie Jernkrok.
 


QBIS Partner Awards är ett bevis för att byrån syns och hörs i hela branschen. Genom strategiskt arbete ökar de byråns tillväxt och levererar marknadens bästa tjänster. Priset är ett tecken på ett enastående engagemang och kundnöjdhet genom utveckling, kvalitet och professionalitet. Sedan 2013 har BDO högst kundnöjdhet i branschen i Svenskt Kvalitetsindex mätning.

—  Det är inte av en slump vi har branschens nöjdaste kunder. Det är tack vare alla våra helt fantastiska medarbetare som varje dag jobbar nära våra kunder, är lyhörda för deras behov och vågar tänka nytt så att vi kan erbjuda de bästa lösningarna.

BDO är en heltäckande affärspartner inom rådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.

— Utifrån vår vision It’s time to lead har vi gjort en ordentlig ambitionshöjning och utvecklat både kommunikation och erbjudande. Vi blickar framåt och fokuserar än mer på det affärsvärde vi skapar för våra kunder, säger hon.

Motiveringen från QBIS lyder:

”BDO har under 2021 gjort stora satsningar på att sprida kunskap om branschen för redovisning och lön i sociala medier. De har utökat sina egna resurser för att kunna få en mer framträdande roll och kunna ta sig an nya kundgrupper, med stor framgång.

Ett av BDO:s fokusområden under 2021 har varit hållbarhet där de delat kunskap och hjälpt kunder på ett framträdande sätt, vilket gör dem till ett föredöme i branschen, genom lanseringen av en ny grupp med ESG-expertis. En annan intressant aspekt när det gäller BDO är att de har vunnit pris för årets nöjdaste kunder i revisionsbranschen varje år sedan 2013, vilket gör dem till en byrå i en klass för sig.

”Vi vill göra skillnad!” – säger en av BDO:s medarbetare.”
 


Fakta: QBIS

QBIS är ett av Sveriges ledande tidrapporterings- och projekthanteringssystem, vars fokus ligger i att hjälpa sina kunder att få ut det mesta av sin tid. För QBIS är det viktigt att förstå helheten av kundernas verksamhet, och de människor som arbetar där, för att kunna erbjuda den bästa lösningen.

Läs mer om QBIS projekthantering här

Läs mer om QBIS Partner Awards här

Registrera dig för att få senaste nytt från BDO

Please fill out the following form to access the download.