BDO står finansiellt stabila med efterfrågade rådgivare

Vd Malin Nilsson och styrelseordförande Jörgen Lövgren summerar året och blickar framåt.

− Våra fantastiska medarbetare antog utmaningen i en tuff tid. Tillsammans lyckades vi uppnå ett väldigt fint finansiellt resultat vilket rustar oss för framtiden.

Det säger vd Malin Nilsson när hon summerar året för BDO. I den senaste års- och hållbarhetsredovisningen kan du ta del av vad som hänt på företaget och hur de tacklat de utmaningar pandemin förde med sig liksom den snabba digitala utvecklingen.

Med god finansiell stabilitet och hög digital mognad står BDO rustade att parera eventuella coronabakslag och även andra kriser. Men framförallt är befinner sig företaget också i ett utmärkt läge för att investera och utveckla verksamheten på ett sätt som gör att BDO fortsätter att ha branschens nöjdaste kunder. Vilket de kan stoltsera med att ha haft sedan 2013 enligt Svenskt Kvalitetsindex branschmätningar i kundnöjdhet.

− Detta visar att våra kompetenta och engagerade medarbetare har alla förutsättningar att bli efterfrågade rådgivare även i framtiden, säger Malin Nilsson.

Ta del av BDO i Sveriges års och hållbarhetsredovisning 2020/2021.

ÅRS- OCH HÅLLBARHETSREDOVISNING
 

BDO i Sverige summerar året och blickar framåt

Vill du lära känna BDO ännu bättre, lyssna till när Malin Nilsson samtalar med nytillträdda styrelseordförande Jörgen Lövgren om året som gick och vägen framåt för BDO. De pratar även om vad som kommer att påverka näringslivet och företagen i stort och hur BDO kan bidra.
 

Registrera dig för att få senaste nytt från BDO

Please fill out the following form to access the download.