BDO släpper podd med affärstips för företagsledare

Att starta, driva och låta sitt företag växa − det är en verklighet med många utmaningar. Hur det tar sig uttryck är något som rådgivnings- och revisionsbyrån BDO möter varje dag. Det är upptakten till BDO:s podcast Räkna med framgång, där företagare med olika bakgrund möter BDO:s experter och berättar om sin resa. Imorgon fredag är det premiär.

– I vår nya poddserie Räkna med framgång träffar vi några av de mest framgångsrika företagsledarna i Sverige och får höra hur de tänkt i uppbyggnaden av sina organisationer. Det hoppas vi att andra företagare och entreprenörer kommer att kunna lära och inspireras av.

Det säger BDO:s vd Malin Nilsson som programleder podden tillsammans med kollegan Filip Laurin.

– Det är otroligt spännande att få ta del av berättelserna som företagarna, entreprenörerna och ledarna ger. De är förvånansvärt öppna med sina utmaningar och ger också bra tips på hur man som företagare kan tänka för att utvecklas själv, säger Malin Nilsson.

Första säsongen består av 10 avsnitt och släpps varje fredag. Vid premiären på fredag finns de två första avsnitten tillgängliga. Först ut är Joakim Wiklander som tillsammans med sin bror startade restaurangkedjan Brödernas. Hör om deras expansiva resa som startade med en krog för bara ett par år sedan till 60 nya restauranger på ett år. Lyssnarna kommer också att få lära känna företag som Acast, Halebop och Redlocker, känt från SVT:s Draknästet.

I podden kommer du att höra företagare, men också BDO:s egna experter som ger sina reflektioner på de situationer som entreprenörerna möter. Det kan handla om förvärv, att skala upp eller ta sitt bolag till börsen.

– Utöver entreprenörernas historier och tips känns det kul att kunna koppla på våra egna specialister som kan belysa och komma med ytterligare tips och vägledning. Det avspeglar också hur vi jobbar, med att bygga team och koppla in specialister vilket jag hoppas kommer uppskattas av lyssnarna, säger Filip Laurin.
 


 Malin Nilsson är vd på BDO och löptränar för att komma fram till de bästa besluten. Och hon springer för upplevelsen – helst över fjäll. Hon är inte bara erfaren auktoriserad revisor och partner på BDO utan även en aktiv röst i samhällsdebatten för ett jämställt och hållbart näringsliv.

Filip Laurin är handbollspelaren som blev auktoriserad revisor och partner på BDO där han driver BDO Startup & Scaleup Network och leder BDO:s satsning mot techbolag.

Registrera dig för att få senaste nytt från BDO

Please fill out the following form to access the download.