• BDO hyllas som arbetsgivare
Pressmeddelande:

BDO hyllas som arbetsgivare

15 november 2023

BDO får femte raka utnämningen som ett av landets ledande "Karriärföretag". Därmed befäster företaget sin position som en arbetsgivare med förutsättningar för personlig och professionell utveckling.

Utmärkelsen har delats ut av organisationen Karriärföretagen sedan 2011. Bland ett tusental olika arbetsgivare har BDO valts ut bland de 200 främsta och belönats med titeln ” Karriärföretag 2024”. Genom att bedöma olika aspekter av hur man arbetar med att attrahera, rekrytera och kommunicera med potentiella medarbetare så bidrar Karriärföretagens arbete till att koppla samman unga yrkesverksamma med företag som främjar deras karriärutveckling.

Karriärföretagens jury, som består av experter inom arbetsmarknad och employer branding, betonar BDO:s insatser för att varje medarbetare ska känna engagemang, arbetsglädje och delaktighet.

Juryns motivering lyder:
BDO är en framstående arbetsgivare som lyser genom sin kompromisslösa inriktning på kompetens och utveckling. Genom sitt djupa engagemang för att utveckla både medarbetarnas färdigheter och organisationens mål, erbjuder BDO en arbetsmiljö där passion, samarbete och professionell utveckling är högt prioriterade. Här har du möjlighet att vara en del av ett dedikerat team som värdesätter din tillväxt och trivsel, vilket gör din karriär på BDO både givande och framgångsrik.

Daniel Wetterling, som är HR-chef på BDO, uttrycker sin glädje över utmärkelsen och understryker att detta erkännande, tillsammans med positiva interna medarbetarundersökningar, ger dem en extra skjuts att fortsätta på sin framgångsrika bana. 

− Alla medarbetares engagemang och kompetens utgör hjärtat av företaget och är avgörande för vår långsiktiga framgång, säger han.

I tider av ekonomisk instabilitet och oro på många håll i omvärlden väger en trygg anställning allt tyngre. Genom att erbjuda stabila anställningsvillkor och tydliga karriärvägar, ger BDO sina anställda trygghet och utvecklingsmöjligheter. Malin Nilsson, vd på BDO om läget.

− Vi står finansiellt stabila med högt efterfrågade tjänster med en väletablerad närvaro på marknaden vilket skapar en trygg och säker arbetsmiljö för våra anställda, något vi ser att många värdesätter lite extra när det blåser runt omkring. Vi är dedikerade att upprätthålla en stabil och positiv arbetsmiljö och vara en pålitlig och trygg arbetsgivare, även i de mest utmanande tider, säger hon.

Hon betonar BDO:s engagemang för sina medarbetares välbefinnande och utveckling är en central del av företagets identitet. 

− Jag upplever att vår starka företagskultur med meningsfulla arbetsuppgifter, som bidrar till ett hållbart näringsliv, lockar många till BDO.