BDO finansiell rådgivare vid försäljning av Takakustik till Vestum

Takakustik i Stockholm AB (”Takakustik”), ett specialistbolaget inom undertak och akustik, har ingått aktieöverlåtelseavtal med Vestum AB (publ) ("Vestum") via dotterbolaget inom innertak, We Ar(e) Group AB (”WAGAB”). BDO agerade finansiell rådgivare till ägaren i Takakustik vid försäljningen till WAGAB.

Takakustik levererar helhetslösningar inom undertak och akustik till kunder i framför allt Stockholmsregionen. Bolaget har 68 anställda och har sitt huvudkontor i Farsta. Takakustik har en omsättning om cirka 96 miljoner kr.

WAGAB:s medgrundare Mikael Thingvall & Peter Holmblad är mycket nöjda över att välkomna Takakustik till WAGAB-koncernen inom Vestum.

– Med Takakustik stärker vi vår marknadsposition i Stockholmsregionen och visar återigen på vår förmåga att växa genom förvärv. Vi har stort förtroende för bolagets vd och grundare, Hubert Oleszczuk, och ser fram emot att få med oss Hubert och Takakustik på vår expansiva resa, säger de.
 


BDO är en av Sveriges mest anlitade rådgivare i samband med försäljning och förvärv av små- och medelstora ägarledda bolag med erfarenhet från ett antal olika branscher och sektorer. Här kan ni se ett axplock av de transaktioner vi genomfört i närtid.
 

LÄS MER HÄR

Registrera dig för att få senaste nytt från BDO

Please fill out the following form to access the download.