BDO agerade finansiell rådgivare till JobBusters vid utköp

BDO agerade finansiell rådgivare till JobBusters vid utköp

Vd och delägare Malin Jagerholm köper ut grundaren och tidigare majoritetsägaren Felipe Mendoncas andel och blir därmed ensam ägare av företaget. Malin Jagerholm fortsätter sin roll som vd.

JobBusters, grundat 2011, är ett av Sveriges snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag specialiserade inom tjänstemannasektorn. Med säte i Stockholm, Göteborg och Linköping rekryterar och bemannar JobBusters arbetsplatser över hela Sverige. Bolaget omsätter ca 43 miljoner kr och har uppvisat en stark tillväxt och lönsamhet de senaste åren.

Malin Jagerholm är nöjd över samarbetet med BDO:s rådgivare.

– BDO hade ett kompetent team som levererade en skräddarsydd lösning. Det var tydligt vem jag skulle höra av mig till om vad, vilket var avgörande för mig i denna komplexa situation, säger hon.

Hon upplevde att BDO upprätthöll en hög etisk standard och hade högsta tillgänglighet under hela projektet.

 Jag är oerhört tacksam över att få jobba ihop med ett så dedikerat och engagerat team. De lyssnade in mina behov vilket gjorde samarbetet smidigt. Uppskattade deras integritet, där jag kände mig trygg med att de agerade utifrån mitt företags bästa intresse.

Med i försäljningsprocessen hade JobBusters hjälp av BDO:s transaktionsrådgivare Claes Nordebäck och Richard Johansson. BDO:s målsättning är att växa och utveckla företag. Att vara med företag på sin utvecklingsresa och bidra med expertkunskap och ett stort engagemang. BDO har som rådgivare assisterat Malin under processen med värdering, skatte- och likviditetsoptimering samt i förhandlingssituationer.

– Det är alltid kul att jobba tillsammans med duktiga och drivna entreprenörer som Malin. Vi ser fram emot att följa bolagets framtida tillväxtvisioner, säger Claes Nordebäck.