Efter 100 inlägg om revision är det nu over and out för Linnéa Ibrahimovic!

Efter 100 inlägg om revision är det nu over and out för Linnéa Ibrahimovic!

Under #villblirevisor har Linnéa skrivit 100 inlägg om sin vardag som revisor. Hon har velat damma av den mossiga bilden av revisorn och locka fler till detta spännande framtidsyrke.

Over and out innebär nu fullt fokus på att slutföra alla revisionsuppdrag innan det blir dags för en välbehövlig semester för Linnéa. När hösten sen gör entré kommer Linnéa gå in i vad hon själv uttrycker ”fokusbubbla” för då är det snart dags för revisionsprovet.

Under 100 inlägg har vi fått följa Linnéas väg mot att bli auktoriserad revisor. Men i höst lägger hon bloggandet på hyllan och fokuserar fullt ut på att plugga till revisionsprovet. Hon har bjudit in sina läsare i hennes dagliga yrkesliv och gett dem insikt i många krångliga begrepp som finns inom revision, tagit med dem till olika kunder och på inventeringar. Hon har delat med sig i med- och motgångar och berättat om sina förebilder och vad som inspirerar henne men även raserat en hel del fördomar om yrket.

Nu säger vi ett stort tack till Linnéa för de 100 inlägg vi fått ta del av. Over and out for now – men vem vet, kanske vill hon dela med sig något under hösten om sina tankar kring alla kluriga frågor som hon ska kunna svaret på inför höstens prov.

Linnea

Har du missat Linnéas Blogg så spana in den här