• Sök BDO-event

Visar 1 - 9 of 11
1  2
12 oktober 2021

Planerar du eller din kund att starta verksamhet i Norge och har frågor om registrering och rapporteringsplikt där? Våra kollegor på BDO i Norge håller ett kostnadsfritt webinar där de går igenom hur du går tillväga, både vad gäller registrering, moms och arbetskraftsfrågor.

/sv-se/event/starta-utlandska-foretag-i-norge
09 december 2021

EU-taxonomin gör sitt intåg 1 januari 2022 och kommer att påverka hållbarhetsredovisningen för svenska företag inom en rad olika branscher.

/sv-se/event/eu-s-taxonomi-–-skapa-ratt-forutsattningar-for-din-rapportering!
14 december 2021

Behöver du tips inför bokslutet? Eller har du funderingar på vilka uppdateringar du ska göra i årsredovisningen?

/sv-se/event/att-tanka-pa-infor-bokslutet!
15 november 2022

De klimatrelaterade kraven på företag fortsätter att öka. Ramverk som EU-taxonomin, TCFD och CSRD ställer krav på företags hållbarhetsrapportering där klimatpåverkan utgör en central del. I det här webbinaret tillsammans med vår partner Stratsys får du tips på hur du kan förenkla...

/sv-se/event/fa-er-rapportering-att-linjera-mellan-hallbarhetsramverken
07 mars 2023

EU-kommissionen har nyligen publicerat en handlingsplan för föreslagna momsändringar som kommer att påverka organisationer och företag som bedriver handel inom EU, inklusive brittiska företag som har verksamhet inom EU.

/sv-se/event/vad-innebar-eu-kommissionens-forslag-om-mervardesskatt-–-”vat-in-the-digital-age”
14 mars 2023

Kan vi få bjuda på lite tips och råd kring semesteråret 2023? Lika skönt som det är med semester - lika knepig kan den vara att beräkna för dig som arbetar med lön.

/sv-se/event/tips-och-rad-kring-semesteraret-2023
22 mars 2023

Nätverksträff tillsammans med Svenska Franchise Föreningen

/sv-se/event/effektivisera-och-utveckla-din-franchise
24 maj 2023

Under det här webbinariet, tillsammans med vår partner Stratsys, hjälper vi dig att reda ut begreppen kring vem som omfattas och vad lagen egentligen betyder. Vi ger vidare handfasta råd och tips på hur du kan få rätt processer på plats för att följa den nya lagen.

/sv-se/event/apenhetsloven
23 november 2023

Frukostseminarium om ränteavdrag som äger rum hos oss på BDO Stockholm torsdagen den 23 november. Den skattemässiga hanteringen av ränteutgifter kan vara komplicerad. Vi är här för att guida dig genom de vanligaste frågorna och funderingarna kring räntor.

/sv-se/event/avdrag-for-rantenetto-–-vad-ska-du-tanka-pa-och-vad-tanker-skatteverket-pa
Visar 1 - 10 of 11
1 2