Hybridevent på BDO

Semesterlön och semesterårsskifte – så funkar det

Hybridevent
14 mars 2024 - CUT

Sveavägen 53Stockholm, Sverige
placeBDO.LiveSite.GetDirections
Välkommen till årets upplaga av vårt uppskattade event om semesterlön och hantering av semesterårsskifte. Vi delar med oss av värdefulla tips och råd inför det kommande semesteråret 2024! Semester är en tid att njuta av, men för dem som hanterar lönefrågor kan det vara en utmaning att säkerställa korrekt beräkning.
Under detta vägledande event kommer våra erfarna löneexperter att gå igenom avgörande aspekter att ha koll på inför det kommande semesterårsskiftet, med särskilt fokus på hantering enligt semesterlagen.

Vi kommer under eventet att täcka följande områden:
  • Förståelse för viktiga begrepp och regler
  • Undvik vanliga fallgropar och lär dig strategier för att hantera dem
  • Djupdykning i skillnaden mellan semesterlönegrundande frånvaro och ej semesterlönegrundande frånvaro
  • Praktiska överväganden inför det kommande semesterårsskiftet
 
För dig som föredrar att delta på plats öppnar vi dörrarna till Sveavägen 53 i Stockholm med en härlig frukost från kl. 8:00. Därefter kickar föredraget igång kl 8:30 - 9:15. Våra experter står till ditt förfogande även efter seminariet för avslappnade samtal och frågor. Deltar du online är du välkommen in vid 8:30 när föredraget drar i gång.
 
Vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap och träffa just dig torsdagen den 14 mars. Det blir ett interaktivt och informativt tillfälle som du inte vill missa!

Vi kommer att erbjuda såväl digital som fysisk närvaro där vi öppnar upp för frukost på vårt kontor i Stockholm. Oavsett hur du deltar kommer det finnas möjlighet att ställa frågor utifrån dina specifika behov.