Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

Omstart: Genom att förstå siffrorna lyfter du din verksamhet

Datum: Tillgängligt tom 31 januari
Tid: Titta när det passar dig

  

Vid eventuella frågor kontakta vår Marknadsavdelning
Email
  • Om webinariet

Att läsa ekonomiska rapporter och redovisningar kan vara tidskrävande och svårt. Men lär du dig förstå siffrorna blir det intressant och du kan ta din verksamhet till en ny nivå.

Välkommen till vårt webinar där vi tittar på relevanta nyckeltal och går igenom förvaltningsberättelsen och kassaflödesanalysen - viktiga delar för att förstå årsredovisningen fullt ut. Mot årets slut gör majoriteten av alla företag ett bokslut. Hur det ser ut skiljer sig åt beroende på verksamhetens storlek, form och bransch. Något som alla företag bör ta upp som en väsentlig händelse i förvaltningsberättelsen är på vilket sätt coronapandemin har påverkat verksamheten.  

Låt oss guida dig i hur beräkningen av olika nyckeltal ser ut, vilka som är viktiga i olika branscher och hur de påverkas av händelser i bolaget som bland annat kan ha uppkommit på grund av coronapandemin.  Du kommer att få en god förståelse för vad som är viktigt för just ditt bolag och hur du lyfter fram det på bästa sätt i årsredovisningen. 

Våra experter har mångårig erfarenhet av olika typer av verksamheter och är vana att tillsammans med sin kund identifiera de viktigaste nyckeltalen och utveckla dem.

Föredragshållare är Katarina Eklund, Auktoriserad Revisor och Anders Sköldberg, Auktoriserad Redovisningskonsult. 

Webinaret är kostnadsfritt och vänder sig främst till dig som är ägare, vd eller ekonomichef. 

Vi ser fram emot att träffa dig online!

SE WEBINARIET HÄR