• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 96
1  2 3 4 5 ...
15 februari 2019

Större fokus på kontroller av restauranger, bilverkstäder, skönhets-respektive byggbranschen. Det är skarpa inslag i årets granskning från Skatteverkets sida vilket de offentliggjorde vid ett seminarium.

/sv-se/artiklar-insikter/skatteverket-synar-foljande-branscher-extra-2019
04 februari 2019

Att jobba på BDO intervju tillsammans med Ann-Sofie Johnsson ifrån kontoret i Helsingborg. Ann-Sofie arbetar idag som kvalificerad lönekonsult men har före det tävlat i hela 25 år med dressyr och hästhoppning. Läs mer om Ann-Sofies vardag och arbetsdag i artikeln.

/sv-se/artiklar-insikter/att-jobba-pa-bdo-ann-sofie-johnsson
01 februari 2019

Sommar och ledighet börjar närma sig och det är hög tid att börja se över alla anställdas semesterförmåner.

/sv-se/artiklar-insikter/hall-koll-pa-lonen-i-semestertider-sv
23 januari 2019

BDO växer stadigt och har nu närmare 700 medarbetare i Sverige. Tillväxten är ett uttalat mål,  och naturligtvis ställer det krav på att HR har situationen under kontroll. På BDO:s HR-avdelning  är det viktigaste målet att attrahera, utveckla och behålla sina medarbetare!

/sv-se/artiklar-insikter/hr-borjan-och-slutet
16 januari 2019

BDO:s coachingprogram YOU är ett initiativ för att hitta nya affärsmöjligheter och skapa samma  förutsättningar för alla medarbetare på BDO. Det är ett sätt att sprida kunskap och dela affärskon- takter med varandra och få fler kvinnor att stanna och göra karriär på BDO. Det handlar såväl om...

/sv-se/artiklar-insikter/jamstalldhet-fokusomrade-i-bdo-s-hallbarhetsarbete
10 januari 2019

Hur länge har du jobbat på BDO? Vad kännetecknar BDO som arbetsplats? Vad brinner du för? William Ekenfall, auktoriserad revisor på BDO i Göteborg svarar.

/sv-se/artiklar-insikter/att-jobba-pa-bdo-william-ekenfall
19 december 2018

Studenter är kanske den grupp som tycker att det är allra viktigast att en potentiell arbetsgivare tar sitt samhällsansvar. Det är något som BDO känt av på universitet och högskolor i höst. Till den här terminen tog BDO beslutet att slopa alla profilprodukter och istället lägga pengarna på...

/sv-se/artiklar-insikter/”vi-har-snurrat-igang-en-positiv-spiral”
18 december 2018

I början på december var det dags för den andra upplagan av BDO Internship att tackas av för att sedan återvända till sina respektive skolor. Avslutningen bestod av kramkalas och julbord med många härliga historier och erfarenheter rikare hos de alltjämt glada gänget studenter. Vi passade på att...

/sv-se/artiklar-insikter/bdo-internship-avslutades-med-julbord-och-kramkalas
18 december 2018

Snart är det jul! Vill du göra något bra med din aktieutdelning? Visste du att som aktieägare eller ägare av fåmansbolag kan du skänka din aktieutdelning skattefritt till en ideell organisation?

/sv-se/artiklar-insikter/skattefria-julgavor-for-en-battre-varld
Visar 1 - 10 of 96
1 2 3 4 5 ...