Artiklar:

BDO får pris

10 oktober 2018

BDO:s globala nätverk har åter igen fått utmärkelsen Network of the Year Award av tidningen the International Accounting Bulletin. Priset går till det multi-nationella företag i revisionsbranschen som visar den mest lönsamma strategiska och operativa tillväxten under det senaste året.

Priset togs emot av BDO:s globala vd Keith Farlinger på The Digital Accountancy Forum & Awards 2018 som hölls i London i början av oktober. Han är stolt över den kvalitet och service som genomsyrar BDO internationellt. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 73 000 medarbetare i fler än 160 länder.

BDO tog emot samma pris år 2015 och är den snabbast växande globala organisationen inom redovisnings- och revisionsbranschen under de senaste tio åren. 2017 års resultat visar en ökad omsättning med 8 procent – en av de högsta procentuella ökningarna i branschen.

– Det som gör BDO unikt är våra exceptionella medarbetare och vår kultur av tillgänglighet och nära relation till våra kunder samt höga kvalitet och servicenivå, säger Keith Farlinger.