BDO nominerade till Årets HR-team

19 maj 2017

BDO:s HR-team har inte legat på latsidan under det senaste året. Över 100 nya medarbetare har rekryterats, flera nya förvärv är på gång och man håller på och skapar ett gemensamt värdeerbjudande för hela BDO. Nu är de nominerade till Årets HR-team.

Det prestigefulla priset Human Growth Award har instiftats för att hylla och lyfta fram nytänkande insatser inom HR. I år söker de HR-team som skapar starka företagskulturer, frigör engagemang hos ledare och medarbetare och som tillsammans skapar resultat på sista raden. 

På BDO har vi en stark kultur som bygger på välmående och engagemang. Vi är en relationsdriven organisation där enastående service är ledstjärnan. Det är genom att jobba bäst, inte mest, vi gång på gång lyckas leva upp till vårt löfte om enastående service.

För att alla medarbetare ska förstå och känna sig delaktiga i BDO:s vision har man tagit fram fem värderingar som kännetecknar BDO och definierar vilka vi är och hur vi jobbar med våra kunder och partners.

Vi ska vara:
Relationsdrivna
Servicedrivna
Progressiva
Kompetenta
Proaktiva

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder
Det är till stor del tack vare våra medarbetare som vi år efter år tar hem första pris i revisionsbolagens branschmätning. För att behålla den positionen arbetar vi aktivt med våra medarbetares personliga engagemang. Några av de siffor som vi mäter och utvärderar är personalens arbetsglädje och lojalitet. Den senast uppmätta siffran låg på 65 poäng för arbetsglädje och 76 poäng för lojalitet.

Loading...