• BDO Keith Farlinger tar över efter Martin van Roekel som global VD på BDO

BDO Keith Farlinger tar över efter Martin van Roekel som global VD på BDO

30 juni 2017

Keith Farlinger, nuvarande VD på BDO i Kanada och medlem i nätverket ”Global Leadership Team” och ”CEO Americas”, efterträder Martin van Roekel som VD på BDO International. Martin kommer att lämna sin befattning som VD den 31 oktober 2017 efter mer än 6 år på posten.

Under Martins tid som global VD, har BDO haft en gedigen tillväxt och utveckling som ökat den globala omsättningen och befäst BDO:s  ledning i segmentet medelstora bolag. Under hans ledning har BDO:s världsomspännande nätverk utökats globalt. Han har lyckats realisera visionen om att BDO ska leverera den bästa kundupplevelsen och har lett företaget i en innovativ riktning.

Keith Farlinger, som från den 1 november tillträder som ny VD för BDO International; säger: ”Jag är mycket glad att ta mig an ledarskapet och det är en stor ära att få efterträda Martin van Roekel. Min intention är att fortsätta i samma utvecklingstakt och på samma bana och jag hoppas att aktivt kunna bidra till fortsatt ökad tillväxt och framgång för BDO”.

Martin van Roekel kommer fortsätta inom BDO som vice ordförande. I sin nya roll kommer han att arbeta nära den globala styrelsen och den nya VD:n med ett antal strategiska prioriteringar, exempelvis med Kina och Hong Kong.