Pressmeddelande: BDO öppnar tre nya kontor

23 februari 2016

Revisions- och rådgivningsbyrån BDO fortsätter sin expansiva resa i Sverige. På kort tid har de öppnat flera nya kontor runtom i landet. Senaste nytillskotten är Nyköping, Eskilstuna och Luleå.   

BDO växer igen. Från Luleå i norr till hjärtat av Mälardalen. För inte så längesen öppnades kontor i Umeå som sin första utpost i region norr. Nu expanderar regionen och tar med sig andra regioner på resan.


Nyköping- strategiskt viktig placering

Nyköping är en av BDO:s tre nykomlingar med en efterlängtad placering. Bara 10 mil från Stockholm är målet att bli ledande med omnejd.

–  På sikt ska vi vara marknadsledande på vår lokala marknad. Vi täcker redan nu in alla fyra affärsområden och har stor erfarenhet av inte minst små och medelstora ägarledda företag, så visst finns här tillväxtpotential, säger kontorschef Peter Gustafsson.

Peter Gustafsson är själv ny på BDO men har många år i branschen. Efter bara några månader på byrån har han redan känt av en tydlig framåtanda och stort kundfokus.


Eskilstuna – fokus på kunder i tillväxt

Med nytt kontor i Eskilstuna finns ytterligare tillväxtpotential i viktiga Mälardalsregionen.

– Kontoret öppnade i januari 2016 och idag är der två som börjat arbeta. Ytterligare tre medarbetare är startklara och tanken är att vi under 2016 skall vara cirka 10 personer. Inom fem till sex år är målsättning att vara störst i Eskilstuna, säger Jacob Tenselius, regionchef i BDO:s region Öst.


Luleå - lockar hög kompetens

BDO fortsätter sin expansion i norr och slog nyligen upp portarna i Luleå.

– Luleå har funnits med i vår plan ända sedan vi öppnade i Umeå för ett och halvt år sedan. BDO fick då officiellt sin första utpost i region norr. Att nu fortsätta expansionen i Luleå känns som ett helt naturligt steg. Att vi dessutom redan nu lyckats locka hit nya, duktiga medarbetare känns som en riktigt bra start, säger regionchef Peter Westman.

 

Läs hela pressmeddelandet här

 

För mer information kontakta: 

Carl-Johan Kjellman, VD BDO i Sverige, tel: 08-120 11 600, [email protected]

Peter Westman, Regionchef i norr, tel: 070-676 79 79, [email protected]

Peter Gustafsson, Kontorschef BDO i Nyköping, tel: 0155- 45 36 36, [email protected]