• Pressmeddelande: BDO toppar listan över revisionsbranschens mest nöjda kunder

Pressmeddelande: BDO toppar listan över revisionsbranschens mest nöjda kunder

08 juni 2015

Idag publicerar Svenskt Kvalitetsindex (SKI) sin årliga undersökning om kundnöjdhet bland Sveriges revisions- och rådgivningsbyråer. Även i år är det BDO som får högst betyg av sina kunder.

Carl-Johan Kjellman, VD på BDO, lyfter fram medarbetarna som en viktig nyckel till resultatet.

– Våra medarbetare är inte bara kompetenta och professionella utan har också ett stort engagemang och ett positivt förhållningssätt till att lösa kundens utmaningar.

En tydlig vision som BDO har jobbat med under de senaste åren är just att ge den bästa kundupplevelsen. Man kallar sig en revisionsbyrå med både hjärna och hjärta.

– Vi jobbar hårt för att ha branschens nöjdaste kunder och för att behålla den positionen. Det är en ständigt pågående process. Vi kan inte slå oss till ro, utan måste hänga med i kundernas förändrade behov, säger Carl-Johan Kjellman.

Under de senaste åtta åren har BDO varit topp 3 i SKI:s mätningar och inte mindre än sex gånger har företaget hamnat högst upp på prispallen. För att bibehålla den positionen satsar man framåt på att höja servicenivån, jobba mer proaktivt och med att bredda tjänsteutbudet.

 

För mer information vänligen kontakta:

Carl-Johan Kjellman, VD
08-120 116 00
[email protected]