• Pressmeddelande – BDO:s intensiva expansion fortsätter

Pressmeddelande – BDO:s intensiva expansion fortsätter

13 januari 2015

Revisions- och rådgivningsbyrån BDO startar det nya året starkt med att förvärva revisionsbyrån Sollentuna Revision. I och med det stärker BDO sin position i en av Sveriges mest företagsvänliga kommuner.    

Det senaste året har BDO förvärvat flera revisions- och redovisningsbyråer runt om i landet. BDO har sedan 1984 ett kontor i Sollentuna. Nu stärker man närvaron i området då Sollentuna Revision blir det andra kontoret i kommunen.

 

–       Vi har en stark förankring i Sollentuna med omnejd, därför känns det helt naturligt för oss att fortsätta vår tillväxtstrategi just där. Dessutom har Sollentuna Revision, precis som vi, nära och långa kundrelationer med mycket nöjda kunder, säger Jörgen Lövgren.

 

Sollentuna Revision startade i mitten av 1900-talet och arbetar uteslutande med ägarledda bolag. De erbjuder såväl företagsservice som redovisningstjänster och revision. På kontoret arbetar fyra konsulter med olika expertisområden.

 

–       Vi ser fram emot att arbeta inom en fullservice-organisation som ändå har en personlig atmosfär och lyckas förmedla känslan av att vara ett mindre företag. Precis som BDO har vi kundens behov och önskemål i fokus samt har som målsättning att alltid leverera tjänster med hög kvalitet, och dessutom vara en attraktiv arbetsplats, säger Margareta Larsson, godkänd revisor och auktoriserad redovisningskonsult på Sollentuna Revision.

 

Läs hela pressmeddelandet om BDO:s intensiva expansion här

 

För mer information kontakta: 

Jörgen Lövgren, Auktoriserad revisor/Partner BDO, tel: 08 120 11 765, [email protected]