• Årets julklapp går till Sveriges Stadsmissioner

Årets julklapp går till Sveriges Stadsmissioner

18 december 2015

Istället för att dela ut julklappar till våra medarbetare väljer vi i år att skänka pengar till Sveriges Stadsmissioner. De arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap i Sverige.

Julen handlar om värme och gemenskap. En högtid för att samlas med nära och kära. Vi vill sprida lite glädje även till alla dem som inte har den möjligheten. Därför väljer vi att ge detta bidrag till Sveriges Stadsmissioner som arbetar dag som natt med att ge hjälp åt dem som har det allra svårast i vårt samhälle. De bidrar med akuta insatser för att ge människor mat och en säng att få sova i − inte bara över jul, utan alla dagar året om.

Organisationen består av de lokala Stadsmissionerna i Göteborg, Kalmar, Linköping, Skåne, Stockholm, Uppsala och Västerås.

En egen julklappssäck från medarbetarna i region öst
Medarbetarna i region öst har dessutom själva bidragit med en stor julklappssäck. Klapparna kommer att delas ut på Unga Stations julfest för utsatta familjer i Sverige. Unga Station är Stockholms Stadsmissions hus för barn, unga och deras nätverk. Tack vare dem får föräldrar och barn i kris chans till ett julfirande i gemenskap − med julmat, klappar och dans runt granen. Att stödja dem känns viktigt då antalet familjer som söker sig till verksamheten för ekonomiskt stöd dubblerats jämfört med förra året.

Vi vill med detta passa på att önska en riktigt God Jul och Gott Nytt år från oss alla på BDO!