• BDO Tanumshede

BDO Tanumshede

Varmt välkommen till våra systerkontor, Södra Hamngatan 27 i Strömstad och Storemyrsvägen 2 i Tanumshede. Vi är engagerade specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi ger Sveriges bästa kundupplevelse eftersom vi alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet och nytta för våra kunder. Och dessutom gillar vi att träffa er – känn dig som hemma hos oss!


Fråga oss om ägarledda och familjeägda företag

Vi behärskar affärs- och skatterätt samt kan det mesta kring små och medelstora företag och deras ägarfrågor. Vi hjälper dig med redovisning, revision och rådgivning och ger dig alltid ett genomarbetat och väl presenterat material. Vi anpassar också alltid våra resurser och tjänster utifrån dina krav och intressen.

Bästa betyget på vår kompetens

Våra kunders ekonomi är vår passion och med ordning och reda ser vi till de få en bättre vardag och blir än mer framgångsrika. Vi trivs med att jobba nära våra kunder och uppskattar den stimulerande personliga kontakten. Våra långvariga affärsrelationer är ett starkt bevis på att vi levererar det vi lovar, eller mer därtill. 

Välkommen att upptäcka nya möjligheter med oss!
 

BDO Tanumshede
Storemyrsvägen 2
457 31  Tanumshede
(+46) 525 292 28
Karta
  • Event
  • Inga planerade event
Visa alla event