Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Sollentuna

BDO Sollentuna

Varmt välkommen till vårt kontor i Sollentuna på Turebergs Allé 2. Vi är specialister inom revision och företagsservice och brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. Dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en fika! 


BDO i företagsvänliga Sollentuna

Vårt primära fokus är medelstora och större ägarledda företag. Men vi har även stor erfarenhet av andra driftsformer och företagsstorlekar. Dessutom jobbar vi kontinuerligt med bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM-listan, Aktietorget och First North-listan.

Inom affärsområdet företagsservice har vi specialistkunskaper som rör redovisning i fastighetsföretag. Vi erbjuder också en mängd specialtjänster, exempelvis företagsbesiktningar och konkursutredningar. Med vårt stora svenska och globala nätverk kan vi ge våra kunder fullservice inom affärs- och skatterådgivning.

Siffrorna bakom människan

Sedan 1984 har vi hjälpt våra kunder att bli än mer framgångsrika, genom att minimera riskerna och maximera lönsamheten. Många gånger fungerar vi som extern ekonomiavdelning som gör allt från kvittosortering till löpande redovisning, bokslut och ekonomisk rapportering/uppföljning. Vi jobbar nära våra kunder och delar gärna och ofta med oss av våra kunskaper i form av utbildningar och föredrag. Bertil Oppenheimer hos oss är medförfattare till böckerna ”Företag i kris” och "Revisorsnämndens praxis" och är specialist på uppdrag inom personligt betalningsansvar i aktiebolag.

I januari 2015 förvärvade vi Sollentuna Revision, en revisionsbyrå som startade i mitten av 1900-talet och arbetar uteslutande med ägarledda bolag.

Vi ses.

BDO Sollentuna
Turebergs Allé 2
191 62  Sollentuna
(+46) 10 171 56 99
Karta