Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Köping

BDO Köping

Varmt välkommen till vårt kontor på Stora Kyrkogatan 5 i Köping. Vi är engagerade specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi ger Sveriges bästa kundupplevelse eftersom vi alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet och nytta för våra kunder. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en kaffe!


Rådgivning, revision, skatt och företagsservice

Vårt specialistområde är ägarledda och familjeägda bolag inom alla branscher. Vår skatteavdelning bistår våra kunder med både svensk och internationell beskattning. Vi erbjuder också en mängd specialtjänster, exempelvis företagsbesiktningar och konkursutredningar.

Våra moderna ekonomisystem skapar nya lösningar för dig som kund, samtidigt som du får bredare kunskap om ditt företags redovisning och verksamhet.

Det självklara valet som samarbetspartner

Vi älskar vårt jobb och är mycket engagerade i våra kunder. Utifrån dina behov och intressen anpassar vi våra tjänster och du kan alltid lita på att du får en hög servicegrad från oss. Det är bara att fråga våra kunder – vi lämnar gärna referenser. 

Välkommen till oss!
 

BDO Köping
Stora Kyrkogatan 5
731 32  Köping
Karta


Postadress

 62
731 22  Köping
Sverige