Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Klippan

BDO Klippan

Varmt välkommen till vårt kontor på Storgatan 26 i Klippan. Vi är specialister inom revision, skatt, revisionsnära tjänster och företagsservice som brinner för att brottas med problem och vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en fika!

BDO i brottarstaden

Vårt specialistområde är ägarledda och familjeägda bolag. Men vi har även stor erfarenhet av att jobba med stora bolag, stiftelser och ideella föreningar, offentlig förvaltning och ett flertal andra områden. Vi erbjuder också mängd specialtjänster, exempelvis företagsbesiktningar och konkursutredningar.

Siffrorna bakom människan

Vi utför våra tjänster med engagemang, tillgänglighet och en hög servicegrad. Vi tycker själva det är roligt och stimulerande att ge våra kunder den för dem bästa tänkbara vägledningen. Och förresten, du vet väl att BDO än en gång tog förstaplatsen i kundnöjdhet bland landets revisionsbyråer?

Vi ses.

BDO Klippan
Storgatan 26
264 21  Klippan
(+46) 10 171 56 99
Karta


Postadress

 103
264 21  Klippan
Sverige