Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Internship

BDO Internship

Det är ett naturligt sätt för dig som student att komma i kontakt med arbetsgivare, kollegor och arbetssätt. Det härligt sätt att ta sina första steg mot en karriär helt enkelt

Det är många som fattat värdet i att göra Internship, praktik eller LIA hos oss på BDO, men för att du ska kunna göra detsamma så är det bra att hålla koll under lediga tjänster

Där kan du även skicka in din ansökan och komma i kontakt med oss på BDO. Om du vill läsa mer om hur BDO Internship startade eller hur tidigare deltagare upplevt sin tid hos oss på BDO scrolla ner lite till.  


Vad för slags program och affärsområden kan jag söka? 

Vi erbjuder flera olika typer av praktikplatser inom alla våra affärsområden. Uppläggen skiljer sig lite åt om du siktar på att bli en revisor eller om du går en YH-utbildning och vill jobba inom redovisning. På vår Corporate Finance-avdelning, som jobbar med företagstransaktioner och värderingar, har vi ett program för dig som läser en Masterexamen på universitetet då du är hos oss på BDO en hel termin.

Praktikperioderna på yrkeshögskolan kallas LIA och står för lärande i arbete. Det innebär att delar av utbildningen sker på plats hos oss. På så vis får du som student värdefull erfarenhet och kan mycket om yrket redan innan du tar examen. Upplägget för vårt internship för revisorer är fördelat över att antal träffar under en termin där en grupp studenter får lära känna BDO och får en förståelse för hur arbetet som revisor ser ut i praktiken.
 

BDO Internship  

Vårt Internship-program startade hösten 2014 och har sedan dess varit uppskattat av såväl BDO:are som studenter. Två personer som har spelat en stor roll i hur programmet har utformats är revisorerna Ann Vilhelmsson och Johanna Andersson. Läs mer om hur tidigare deltagare upplevt sin tid hos oss på BDO eller varför inte läsa om hur programmet började?  

 

              
Tjejerna bakom BDO:s nya Internship program    Så här tyckte våra deltagare
Möt Johanna och Ann som tillsammans arbetade fram upplägget för BDO Internship Revision för att göra avståndet mellan arbetsplats och student mindre.   Läs om hur Tareq, Julia och Robin med flera tyckte om sin tid på BDO. Vad var bra egentligen och vill de fortfarande jobba inom samma yrke? 
LÄS MER    LÄS MER