Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

ELIN ÅSLUND

beskrivande text

HUR FICK DU DEN HÄR MÖJLIGHETEN?
Jag fick chansen för att jag verkligen ville åka på ett secondment. Det stod högst upp på min önskelista karriärmässigt just då, vilket jag uttryckte för min gruppchef. När BDO London kontaktade BDO Sverige fick jag frågan. Det är en oerhörd möjlighet att få göra ett secondment och erfarenheten och kunskapen man på så sätt sprider inom BDO globalt tror jag absolut gagnar alla, såväl individen som organisationen.


HUR HAR MOTTAGANDET VARIT?
Superbra! Jag har känt mig välkommen från dag ett. De är verkligen måna om att jag ska trivas och gör sitt yttersta för att jag ska bli en i gänget.


VAD FÅR DU ARBETA MED I LONDON?
Här arbetar jag enbart med kunder inom teknik och media, så det är betydligt mer nischat än vad jag är van vid från Sverige. Kunderna här i London är betydligt större och har större budgetar än de jag arbetar med i Sverige, vilket innebär att jag kan lägga mer tid på varje kund.


HUR ÄR DET ATT LEVA I LONDON?
Det är ingen större skillnad från Sverige och Stockholm tycker jag. London är visserligen en betydligt större stad, så att ta sig till och från kund kan bli tidskrävande. Men bor och jobbar man i London är man medveten om att resa är något som tar tid.


VAD TAR DU MED DIG HEM?
Förutom en förbättrad affärsengelska så kommer jag att ta med mig mycket revisionstekniskt.
Allt från mallar till metoder som kan förenkla och förbättra arbetet.