Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

Välkommen 2020 – decenniet när ni förenklar er bokföring! - Västerås

Datum: 04 mars 2020
Tid: 08:15 - 09:30
BDO Västerås
Metallverksgatan 4
Västerås  
Karta

För eventuella frågor kontakta Ulrika Westerlund
Email
  • Om seminariet

Vill du veta mer om hur du kan effektivisera och förenkla ditt företags bokföring så att du får mer tid för din kärnverksamhet? Anmäl dig då till vårt seminarium så berättar vi hur.

Under ledning av våra experter kommer vi att gå igenom och visa dig alla delar i vår webbaserade plattform BDO-portalen där du har all ekonomisk information samlad och lättåtkomlig. Var du än befinner dig i världen. Vi visar dig fördelarna och hur det går till i praktiken.

Du kanske redan använder delar av BDO-portalen idag? Kom på seminariet så tittar vi tillsammans på om det finns fler delar du kan ha nytta av i ditt företag för att effektivisera din administration.

Några fakta om BDO-portalen
•    BDO-portalen är en webbaserad plattform för att enkelt, smidigt och papperslöst hantera allt som rör företagets ekonomi – från bokföring och fakturering till hantering av leverantörsfakturor och interna utlägg. 
•    Portalen ger behöriga på företaget snabb tillgång till ekonomisk information och innehåller en rad smidiga tjänster som exempelvis fakturaattestering och kvittoredovisning direkt i mobilen. 
•    Plattformen används för att kommunicera med din eller dina konsulter på BDO och för att säkerställa säker och lättåtkomlig dokumentation av allt som sker i ett ärende. 
 
Föredragshållare är Beatrice Gelius Hanna, för frågor gällande seminariet når ni henne på [email protected] eller 021-15 80 14.

Agenda
08:00-08:15 Registrering, vi bjuder på kaffe och fralla
08:15-09:15 Seminarium
09:15-09:30 Frågor och avslutning - tack för idag! 

OSA senast 1 mars

Varmt välkomna!