Sälja företaget - så ska du tänka - Stockholm

Datum: 09 maj 2019
Tid: 15:00 - 17:00
BDO Stockholm
Sveavägen 53
Stockholm  
Karta

Kontakta gärna vår marknadsavdelning vid frågor.
Email
  • Om seminariet

Att som företagsägare komma fram till att det är rätt läge att sälja sitt företag är ett stort och viktigt beslut – ett beslut som du inte vill behöva ångra. På seminariet går vi igenom hur processen fungerar och ger dig goda råd som bidrar till ett så bra slutresultat som möjligt.
 
En företagstransaktion är en komplex process där det finns många kostsamma fel som kan begås om man inte behärskar alla moment. Man ska ställa sig in på att det tar tid och energi och därför satsa på noggranna förberedelser i ett tidigt skede och ha en väl definierad målbild och förväntan av vad transaktionen samt ägarbytet ska uppnå.  
 
Under seminariet går vi igenom sådant som vad köparen tittar på och värdesätter samt hur du bör agera för att effektivisera och minimera riskerna i försäljningsprocessen.

Vi riktar oss mot ägare till rörelsedrivande och lönsamma bolag med god utvecklingspotential som nu står inför ett ägarskifte.

Föredragshållare är Claes Nordebäck, partner BDO Stockholm och Fredrik Olsson, Senior Manager Corporate Finance  BDO Stockholm.

Agenda
14:30-15:00  Registrering, vi bjuder på fika
15:00-17:00 Seminarium

OSA senast 2 maj.

Välkommen att anmäla dig, först till kvarn gäller!