• Om oss

Om oss

BDO är en global rådgivnings- och revisionsbyrå. Vi finns i 154 länder med drygt 64 000 anställda.

I Sverige är vi lite mindre och lite mer okända men vi växer för var dag och kan stoltsera med ett 20-tal kontor och drygt 600 anställda. De värderingar vi har internationellt har vi tagit till den svenska marknaden och det handlar om att leverera enastående service. Det gör vi genom att bygga relationer, dels internt mellan oss medarbetare och dels till våra kunder. I slutändan är det vår samlade kompetens och hur vi uppträder mot våra kunder som gör skillnaden. Därför ligger vårt fokus på kundrelationen och resultatet är att vi i Sverige har fått utmärkelsen ”nöjdast kunder” i Svenskt Kvalitetsindex mätningar flera år i rad. 

Inom BDO har vi ett fullserviceerbjudande som inkluderar rådgivning, revision, skatt och företagsservice och vi verkar inom de flesta branscher. Vårt mål är att öka affärsnyttan för våra kunder och för att lyckas med det krävs kompetens, personligt engagemang och proaktivitet. Det är våra ledord som företag och hur vi arbetar såväl internt som externt. Vi investerar i långsiktiga relationer och satsar helhjärtat på att förstå våra kunders behov för att kunna leverera den bästa kundupplevelsen. Vi ser oss inte bara som en rådgivnings- och revisionsbyrå utan som våra kunders affärspartner. Skall vi få människor och företag att växa så förutsätter det att vi är 100% engagerade i vår leverans. Är vi det så kan kunden kan ägna sin värdefulla tid åt det den gör bäst.

BDO International

På BDO i Sverige kopplar vi samman vår globala BDO-organisation och dess omfattande kompetenser och resurser med vår lokala närvaro och service i Sverige. Vi är en del av ett världsomspännande nätverk av rådgivnings- och revisionsbyråer med 64 000 medarbetare fördelat på 1 400 kontor och en representation i över 150 länder. I världen räknas BDO som den femte största revisorsorganisationen.