• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 19
1  2 3
19 januari 2018

När BDO öppnade kontor i Malmö för ett år sedan lovade man att växa ur lokalerna på ett år. Den kraftiga expansionen tillsammans med samgåendet med Wahlberg & Co gör att man lyckas infria det löftet.

/sv-se/artiklar-insikter/bdo-har-vaxt-ur-sina-lokaler
17 oktober 2017

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO fortsätter sin expansiva resa i Sverige. På kort tid har byrån öppnat flera nya kontor runt om i landet. Senaste nytillskottet är Linköping.

/sv-se/artiklar-insikter/linkoping-viktig-strategisk-placering-for-bdo
09 oktober 2017

Rådgivnings- och revisionsbyrån Wahlberg & co går ihop med BDO. För BDO som flyttade in i nya lokaler för mindre än ett år sedan går flyttlasset igen. Med tio nya medarbetare från Wahlberg & co fördubblas personalstyrkan och i början av 2018 flyttar man tillsammans in i nya lokaler i centrala...

/sv-se/artiklar-insikter/bdo-fordubblar-sin-personalstyrka-i-malmo
28 september 2017

För att stärka sitt erbjudande kring tull har BDO nyligen förvärvat Tullsupport, ett företag med spetskompetens inom tullhantering och över 25 års erfarenhet av tullområdet. 

/sv-se/artiklar-insikter/fullskalig-tullservice-nar-bdo-forvarvar-tullsuppo
21 september 2017

Nu är det enklare än någonsin att hålla koll på utläggen. I BDO-portalens nya kvittoapp tar du bara en bild av kvittot med mobilen och med ett knapptryck förs informationen automatiskt in i bokföringen. BDO — kvitton & utlägg finns att ladda ned i Google Play och Appstore. 

/sv-se/artiklar-insikter/ny-app-frigor-tid-for-bdo-kunder
Visar 1 - 10 of 19
1 2