• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 21
1  2 3
16 mars 2018

BDO hamnar på en tredjeplats när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) sammanställer alla sina kundnöjdhetsundersökningar under 2017. Malin Nilsson, VD på BDO Sverige gläds över bronspengen.Den privata tandvården, bussbolaget Bus4You och BDO toppar listan över de företag i hela Sverige som har nöjdast...

/sv-se/artiklar-insikter/de-har-sveriges-nojdaste-kunder
29 januari 2018

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO behåller sin förstaplats när Thomson Reuters listar 2017 års mest aktiva finansiella rådgivare i företagstransaktioner inom small-cap. BDO Sverige har under året haft en aktiv roll i 25 genomförda affärer vilket är tio fler än tvåan på listan.

/sv-se/artiklar-insikter/topplacering-for-bdo-sverige-i-2017-ars-m-a-statistik
19 januari 2018

När BDO öppnade kontor i Malmö för ett år sedan lovade man att växa ur lokalerna på ett år. Den kraftiga expansionen tillsammans med samgåendet med Wahlberg & Co gör att man lyckas infria det löftet.

/sv-se/artiklar-insikter/bdo-har-vaxt-ur-sina-lokaler
17 oktober 2017

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO fortsätter sin expansiva resa i Sverige. På kort tid har byrån öppnat flera nya kontor runt om i landet. Senaste nytillskottet är Linköping.

/sv-se/artiklar-insikter/linkoping-viktig-strategisk-placering-for-bdo
09 oktober 2017

Rådgivnings- och revisionsbyrån Wahlberg & co går ihop med BDO. För BDO som flyttade in i nya lokaler för mindre än ett år sedan går flyttlasset igen. Med tio nya medarbetare från Wahlberg & co fördubblas personalstyrkan och i början av 2018 flyttar man tillsammans in i nya lokaler i centrala...

/sv-se/artiklar-insikter/bdo-fordubblar-sin-personalstyrka-i-malmo
28 september 2017

För att stärka sitt erbjudande kring tull har BDO nyligen förvärvat Tullsupport, ett företag med spetskompetens inom tullhantering och över 25 års erfarenhet av tullområdet. 

/sv-se/artiklar-insikter/fullskalig-tullservice-nar-bdo-forvarvar-tullsuppo
21 september 2017

Nu är det enklare än någonsin att hålla koll på utläggen. I BDO-portalens nya kvittoapp tar du bara en bild av kvittot med mobilen och med ett knapptryck förs informationen automatiskt in i bokföringen. BDO — kvitton & utlägg finns att ladda ned i Google Play och Appstore. 

/sv-se/artiklar-insikter/ny-app-frigor-tid-for-bdo-kunder
Visar 1 - 10 of 21
1 2 3