• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 49
1  2 3 4 5 ...
12 december 2017

Få företag har ännu förberett sig för den förändring som kommer. Gör det till en handelsfördel att ligga före dina konkurrenter. Vi rekommenderar alla företagare som har varuhandel med Storbritannien att omgående gå igenom sina flöden för att ta höjd för följderna av Brexit.

/sv-se/artiklar-insikter/brexit-hur-redo-ar-du
12 december 2017

Bland annat blir trängselskatten en skattepliktig förmån vid privata resor. Det kan innebära ökade kostnader för dig med tjänstebil på upp till 14 364 kr/år, och för arbetsgivaren på upp till 7 918 kr/år. Det påverkar även företagens bilpolicy, bilavtal och leder till ökat administrativt arbete.

/sv-se/artiklar-insikter/dyrare-med-tjanstebil-nasta-ar
16 november 2017

Efterfrågan på BDO:s tjänster inom revision är stor, med stark tillväxt inom affärsområdet över hela landet. Allra kraftigast har tillväxten varit på huvudkontoret i Stockholm, där en kombination av förvärv och nyrekryteringar gett upphov till en ny revisionsgrupp.

/sv-se/artiklar-insikter/revision-vaxer-kraftigt-inom-bdo
13 november 2017

Med en rikstäckande organisation under kraftig tillväxt behöver också BDO:s HR-avdelning växa – med fler medarbetare, fler specialistkompetenser och fler kontaktytor mot talangmarknaden. HR-chef Camilla Samuelson berättar om de målmedvetna satsningar som under året bland annat resulterat i en...

/sv-se/artiklar-insikter/ett-vaxande-hr-team-ser-till-att-hela-bdo-vaxer
07 november 2017

Från en uppgiven sjätteklassare som inte brydde sig om sina betyg till en högmotiverad student och lokalpolitiker med stundande universitetsstudier i ekonomi och minst sagt goda framtidsutsikter – mycket tack vare Läxhjälpen, en stiftelse som BDO sponsrat sedan 2010. Vi möter Vusal Quliyev från...

/sv-se/artiklar-insikter/laxhjalpen-vandningen-for-vusal
31 oktober 2017

Företag som importerar och exporterar varor har idag fler och hårdare krav på sig från myndigheterna än vad många känner till. Genom ett förvärv av tullspecialisten Tullsupport, kan BDO nu erbjuda ett helt nytt koncept som gör korrekt och effektiv tullhantering till en verklig konkurrensfördel.

/sv-se/artiklar-insikter/nytt-forvarv-skapar-marknadens-starkaste-erbjudande-inom-tull
25 oktober 2017

För någon som kört bil i över 300 kilometer i timmen är hastighet alltid en fråga. Med hjälp av den digitala BDO-portalen har Magnus Jaasund och JMB Optimering kapat ytterligare tid från företagets ekonomihantering.

/sv-se/artiklar-insikter/jmb-optimering-trimmar-fakturahanteringen
24 oktober 2017

Möt BDO:s nya VD Ny VD för BDO Sverige är, från och med i höst, Malin Nilsson, en 43-årig auktoriserad revisor och löparfantast som varit i bolaget sedan 1998. Utöver otaliga revisionsuppdrag har Malin bland annat agerat gruppchef, arbetat med partnerfrågor och varit aktiv i en styrgrupp inom...

/sv-se/artiklar-insikter/mot-bdo-s-nya-vd
Visar 1 - 10 of 49
1 2 3 4 5