• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 18
1 2
25 april 2017

I vilka sammanhang ska man dra av respektive lägga på moms? Lär dig punkterna i vår snabbkurs så har du en bra grund att stå på.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/lar-dig-tanka-moms!
25 april 2017

När HR-avdelningen på BMW Financial Services behövde lösa ett akut skatteärende kopplat till utlandstjänstgöring kontaktade de en verklig expert på området, Lena Gewers på BDO i Stockholm. Det blev början på ett samarbete som, så här långt, bland annat innehållit en skräddarsydd utbildning.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/ratt-kurs-for-bmw
03 mars 2017

Nu är utredningen om 3:12-reglerna klar. Reglerna ska enligt förslaget börja gälla från och med den 1 januari 2018 och kommer att påverka alla som är delägare i ett fåmansföretag. Vi har plockat ut de viktigaste förändringarna att hålla reda på.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/3-12-den-nya-entreprenorsskatten-som-beror-alla
24 februari 2017

”Vårt bästa år hittills”, säger vår vd Carl-Johan Kjellman till Revisionsvärlden. Läs hela artikeln om varför det går så bra för BDO just nu.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/medvind-for-bdo
08 februari 2017

Läs intervjun med vår globala VD, Martin van Roekel, i den holländska tidningen Het Financieele Dagblad. Han pratar om BDO:s målsättning som det enda och bästa alternativet till the Big Four, en globalt enad företagskultur och trender inom branschen generellt.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/bdo-s-globala-vd,-martin-van-roekel,-i-intervju
Visar 1 - 9 of 18
1 2