• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 40
1 2 3 4 5
16 juni 2017

I augusti träder en ny lag i kraft som ska motverka penningtvätt. De flesta företag och en del föreningar måste registrera sig i Bolagsverkets förteckning om verklig huvudman under hösten.

/sv-se/artiklar-insikter/800-000-foretag-maste-anmala-verklig-huvudman-hos
16 juni 2017

Nu är det hög tid att anpassa verksamheten till den nya dataskyddslagen som träder i kraft den 25 maj 2018. Bolag som då inte följer de nya direktiven kan få böta upp till fyra procent av bolagets globala omsättning.

/sv-se/artiklar-insikter/moderniserad-lagstiftning-for-personuppgifter
14 juni 2017

I den digitala tjänsten BDO-portalen kan man enkelt, smidigt och papperslöst hantera allt som rör företagets ekonomi. Med all ekonomisk information samlad och lättåtkomlig på ett och samma ställe får såväl BDO:s konsulter som deras kunder mer tid att fokusera på företagets tillväxt istället för...

/sv-se/artiklar-insikter/den-digitala-bdo-portalen-ger-mer-tid-for-kunderna
29 maj 2017

Efter fyra raka topplaceringar på Svenskt Kvalitetsindex ranking över kundnöjdhet i revisionsbranschen är det inte konstigt att BDO växer kraftigt i hela landet. Byrån har nu cirka 600 medarbetare på mer än 20 orter – och fler ska det bli. HR-chef Camilla Samuelson berättar om hur ny kompetens...

/sv-se/artiklar-insikter/stort-rekryteringsbehov-under-det-narmaste-aret
25 april 2017

I vilka sammanhang ska man dra av respektive lägga på moms? Lär dig punkterna i vår snabbkurs så har du en bra grund att stå på.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/lar-dig-tanka-moms!
25 april 2017

I vilka sammanhang ska man dra av respektive lägga på moms? Lär dig punkterna i vår snabbkurs så har du en bra grund att stå på.

/sv-se/artiklar-insikter/lar-dig-tanka-moms!
25 april 2017

När HR-avdelningen på BMW Financial Services behövde lösa ett akut skatteärende kopplat till utlandstjänstgöring kontaktade de en verklig expert på området, Lena Gewers på BDO i Stockholm. Det blev början på ett samarbete som, så här långt, bland annat innehållit en skräddarsydd utbildning.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/ratt-kurs-for-bmw
Visar 1 - 10 of 40
1 2 3 4