• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 19
1 2 3
23 mars 2017

Den 22 mars kom regeringen med nya kompletterande regler för delägare i fåmansföretag. Regeringen har tagit till sig delar av den kritik som framförts mot tidigare förslag.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/3-12-utredningen-–-andrade-skatteregler-for-delaga
24 februari 2017

”Vårt bästa år hittills”, säger vår vd Carl-Johan Kjellman till Revisionsvärlden. Läs hela artikeln om varför det går så bra för BDO just nu.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/medvind-for-bdo
13 februari 2017

I det första numret av BDO Horizons för i år ser våra M&A-experter tillbaka på året som varit och analyserar vad som är på gång framåt. Vi delar med oss av vad vi kom fram till under vår årliga konferens i Köpenhamn i november i fjol där diskussioner fördes om branschens utveckling. Under 2016...

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/1-2017-trump-brexit-vad-innebar-det-for-m-a
09 februari 2017

Nu har BDO Syd en specialist på bolagsärenden på plats. Det senaste nyförvärvet på BDO:s nya kontor i Malmö är Linda Beckman. Som paralegal har hon stenkoll på gällande lagar och formalia kring alla händelser i ett företags livscykel.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/bolagsarenden-–-ny-specialistkompetens-i-region-sy
08 februari 2017

Läs intervjun med vår globala VD, Martin van Roekel, i den holländska tidningen Het Financieele Dagblad. Han pratar om BDO:s målsättning som det enda och bästa alternativet till the Big Four, en globalt enad företagskultur och trender inom branschen generellt.

/sv-se/artiklar-insikter/artiklar-insikter/bdo-s-globala-vd,-martin-van-roekel,-i-intervju
Visar 1 - 9 of 19
1 2 3