• Sök artiklar

Visar 1 - 9 of 110
1  2 3 4 5 ...
09 februari 2018

Vi kan se tillbaka på ett framgångsrikt år när vi stänger böckerna för den här gången. Här är några nedslag från ett händelserikt år på BDO i Sverige. 

/sv-se/artiklar-insikter/aret-som-gick
31 januari 2018

Regeringen har lämnat ett förslag till en ändring av reglerna för beräkning av skattetillägg med utgångspunkt i den utredning som lämnats i SOU 2017:94. Syftet är att förstärka skattetilläggets allmänpreventiva effekt och att göra sanktionssystemet mer legitimt och rättvist.

/sv-se/artiklar-insikter/forslag-pa-andring-av-reglerna-for-skattetillagg
29 januari 2018

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO behåller sin förstaplats när Thomson Reuters listar 2017 års mest aktiva finansiella rådgivare i företagstransaktioner inom small-cap. BDO Sverige har under året haft en aktiv roll i 25 genomförda affärer vilket är tio fler än tvåan på listan.

/sv-se/artiklar-insikter/topplacering-for-bdo-sverige-i-2017-ars-m-a-statistik
19 januari 2018

När BDO öppnade kontor i Malmö för ett år sedan lovade man att växa ur lokalerna på ett år. Den kraftiga expansionen tillsammans med samgåendet med Wahlberg & Co gör att man lyckas infria det löftet.

/sv-se/artiklar-insikter/bdo-har-vaxt-ur-sina-lokaler
18 januari 2018

Nu har regeringen presenterat sin lista över propositioner inför våren 2018. Av den framgår att en  roposition om nya skatteregler för företagssektorn avses att presenteras för riksdagen den 16 april. Denna kommer sannolikt att föregås av en lagrådsremiss som förmodligen kan förväntas se dagens...

/sv-se/artiklar-insikter/forslag-till-nya-skatteregler-for-foretagssektorn
10 januari 2018

Är du insatt i de nya dokumentationsreglerna för internprissättning vid interna transaktioner över gränser? Hur påverkas små och medelstora bolag?

/sv-se/artiklar-insikter/nya-dokumentationsregler-inom-internprissattning-och-hur-sma-och-medelstora-bolag-paverkas
Visar 1 - 10 of 110
1 2 3 4 5 ...